

JE OMZET VERDUBBELEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK
Manon: ‘Vanmorgen had ik nog 36 zitplaatsen en nu 78.
Ik moet nu even denken hoe ik dat met het keukenteam verwerk.’
Je bent nu 1 klik verwijderd om ’t verschil te maken tussen
‘gewone’ horeca en een toptent. Hier vind je support,
praktische kennis en creativiteit om het allermooiste uit jepand, je
publiek, je omzet en jezelf te halen.
MAAK HORECA MET JE HART DAN KLOPT HET
Anita: ‘Ik ga steeds weer met zoveel energie naar huis na de masterclass. Ik weet precies wat ik te doen heb en ik weet wat ik niet wil. En dat geeft zo’n rust. Dat ik gewoon NEE mag zeggen tegen bepaalde groepen.’
Restauranteigenaren, horeca-ontwerpers, herbestemmers, bartenders, horecamanagers, conceptbewakers, foodprofessionals, hotelguru’s, brouwerij-marketeers, coffeelovers, campingeigenaren, conceptdenkers, ontwikkelaars, wereldverbeteraars, foodlovers, veranderaars, gastvrijheidscoaches, bloggers, terraszitters, rollercoasters, beelddenkers en mensenmensen.
Ze hebben allemaal 1 ding gemeen, ze willen samen de wereld mooier,
gezelliger en lekkerder maken. Ook willen ze er goed geld mee gaan verdienen.
Ze gaan doen waar hun hart ligt en ze gaan delen waar ze goed in zijn
INSPIRERENDE LEVENSGENIETERS
HANDIGE DOENERS
VRIJE DENKERS,
die blij zijn als hun gasten blij zijn
Zij zijn een belangrijk onderdeel van het succes van HiepHiepHoreca, opgezet
door Nicole van Beers en Kariene van Steenoven. Horeca-ontwerpers van
Beers|Brickworks.
Je kunt je vandaag aansluiten bij de meest eigenwijze tribe van horecahippies in Nederland
ZEG JA ! ALS JE DIT BEKEND VOORKOMT…
Ja
Als je ’n ambitieuze horecaliefhebber bent, die overloopt van ideeën, die de juiste mensen kent, en die zich afvraagt of hij of zij het interieur niet gewoon zelf kan organiseren.
Ja
Je bent klaar voor een bedrijf dat meegroeit met jou. Je wil de beste start maken, ’n toptent realiseren met een praktische indeling en met het juiste buikgevoel. Speciaal ontworpen voor succes & de joyvan gastvrij ondernemen.
Ja
Je bent hongerig naar alle kennis op je vakgebied, en vindt dat je zelf ook wat in te brengen hebt. Je ziet problemen voordat ze echt bestaan en lost ze vooraf op. Je groeit samen in je project, support elkaar en viert samen de opening
..en dit zoiezo
Je hebt geen zin meer in het gevoel van aanpassing. Je hebt jezelf beloofd dat je het nu goed gaat doen én dat je het gaat waarmaken. Je bent er klaar voor.
Je bent er klaar mee om te raden wat voor soort pand je moet zoeken, hoeveel zitplaatsen erin moeten kunnen, waar je je keuken moet plaatsen, hoe je je achterkast indeelt.Je bent er klaar mee om het op zijn beloop te laten.
Je wil de touwtjes zelf in handen nemen. Je wil dat jouw bedrijf het mooiste uit
jou haalt en dat je er goed van kunt leven. En je wil jouw plekje op de wereld zo
mooi mogelijk maken, je weet dat creatieve aandacht jou daar dichterbij
brengt.
Monique: ‘Dank jullie wel,
Het was inspirerend, warm, soms een beetje emotie!
Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken.’
‘Het heet niet voor niets HiepHiepHoreca Het was verrassend dat je inspiratie opdoet, die weken erna “vallen”. Ik ging anders naar mijn zaak kijken, iedere keer meer.’
JIJ INSPIREERDE ONS OM HIEPHIEPHORECA OP TE ZETTEN
Jij bent een eigenwijs horecamens,Dus dit is GEEN school, hier gaat het anders
Hoe dan?
Nee dus..
Géén trendreports, do’s en don’ts, saaie lessen, zitten, klaslokalen, schema’s en laptops. Dat werkt gewoon niet bij creatievelingen. Alles wat wij doen bij HiepHiep ontstaat vanuit jouw eigenheid, jouw mensenkennis en jouw humor
Ook niet..
Traditioneel advies zegt je wat je moet doen of niet moet doen. Zo schools! Dat werkt niet bij gevoelsmensen. Hier werk je vanuit je onderbuik. Zo kiest een gast namelijk ook voor jou
En dit ECHT niet..
Dit is geen kant en klare copy paste class. Je leert de psychologie over hoe je publiek zich gezien voelt, en waarom hij bij jou wil zijn. En dit vertaal jij door naar jouw zaak, tot na de opening. Je leert de praktische kant, hoe je personeel bespaart, wat bij jou past en wat niet. Je bouwt aan je bedrijf met je hart, tot het klopt. Voor je publiek, maar ook voor jou. Wij vieren de verschillen!
HET MEMBERSHIP IS ALLEEN VOOR DIE HORECALIEFHEBBERS DIE DE WERELD MOOIER WILLEN MAKEN
YOUR VIBE ATTRACTS YOUR TRIBE
Manon:
‘Jullie kunnen echt dingen in mij naar boven halen die ik er zelf niet uit kan halen en dat is best irritant.’
Dit is hiephiephoreca
light
Het online membership zit vol
met Aha’s en ZitdatZoo’s?!!
Horecainspiratie van idee tot
opening. Het programma
heeft zichzelf geschreven
door alle vakkennis uit alle
praktijkverhalen te filteren.
Het zit vol handige downloads
filmpjes en waargebeurde
verhalen. Maak horeca met je
hart, dan klopt het.
Medium
Verdubbel je impact en omzet in een handomdraai.
Het membership is uitgebreid met 2 online routingtools.
Er is een LIVE routing masterclass in Tilburg en omstreken.
En je ontvangt de routingpuzzel. twv. 79 Euro
premium
In 10 dagen van idee naaropening
10 LIVE dagen ruim baan
voor je project, waarvan 5
masterclasses in Tilburg en
omstreken en 5
professional back up days
in het Beers|Brickworks
clubhuis bij Kariene in de
tuin. Het membership wordt
uitgebreid met 10 online
tools, waaronder ook de
routingtools
HET IS PRAKTISCH EN VOL
VAKLIEFDE NET ALS JIJ
Anita: ‘ik kom steeds met zoveel energie thuis van de masterclasses. Ik voel me sterk staan. Jullie geloven gewoon in mij, ik weet niet of dat iets Brabants is?’
WORDT HIEPHIEPHORECAMEMBER
De koffie staat klaar

Monique (LALicht+premium)
‘Door te werken met
HiepHiepHoreca en de
feedback van Nicole en
Kariene kreeg ik een
andere
kijk op mijn bedrijf. Ik kan
nu
horecaondernemers veel
beter adviseren.’
WORD MEMBER
– VERDUBBEL JE INZICHT
– VERDUBBEL JE WERKPLEZIER
– VERDUBBEL JE OMZET
– VERDUBBEL JE VERTROUWEN
– VERDUBBEL JE VIBE
EN VIER SAMEN JE SUCCES
Let it happen
Toegang tot echte expertise
Tap in op 20 +jaren ervaring van Nicole en Kariene in horeca-vormgevinggerelateerd aan bieromzet. Zij werkten lange tijd als interieurarchitecten op de horecadevelopment-afdeling van AB-Inbev en daarna 10 jaar als Beers|Brickworks.Ze hebben het vak geleerd door goed te kijken en te luisteren naar honderden horeca-ondernemers in heel Nederland. Het succes van hun advies werd afgemeten aan de stijging van de bieromzet.
Find your Vibe
Krijg TOOLS om je basis stevig neer te zetten.
Je bouwt je eigen zaak met hart en ziel en de juiste vibe.
Dat maakt blij, want het is jouw feestje.
Je doet het tenslotte niet alleen voor de ander, je doet het ook voor jezelf.
Creëer je eigen magie
Je leert door de ogen van de ander je eigen magie te herkennen, en er mee te werken.
Mirian: ‘Ik doe mee om jullie energie te voelen en de nieuwe dingen
weer aan te mogen raken en te proeven en te voelen.
Ik voel dat ik dit moet hebben.’
WAAROM MAAKTEN WIJ HIEPHIEPHORECA
De echte reden is een vrouwelijke reden. De horecawereld is
voor 90 % een mannenwereld.
Wij zijn best brave burgers. Wij pasten ons aan aan de
werkwijze van die mannen.
Maar… wij zagen zoveel meer! Wij zagen de successen, de
mislukkingen, de talenten, de nogo’s en de diversiteit, maar
kregen ’t steeds niet uitgelegd. Omdat het anders is hoe wij
werken, ANDERSOM.
Dat is girlpower.
EERST WAREN WE GEFRUSTREERD, OMDAT WE DAT INZICHT
NIET AAN DE ONDERNEMERS OF LEVERANCIERS UIT KONDEN
LEGGEN, TERWIJL WIJ ZOVEEL MOGELIJKHEDEN ZAGEN! EN
OOK DAT ER VEEL KANSEN BLEVEN LIGGEN. VRESELIJK.
Totdat we het omdraaiden, ons eigen plan trokken en we alles
op papier gingen zetten. De girly-way. Er ontstond structuur en
een verdomd goede toolkit voor het onlineprogramma.
We ontdekten onze eigen werkwijze voor succes.
Én we ontdekten de kracht van de groep.
Horecaliefhebbers zijn geen loners, maar willen praten, doen!
Muziek, actie en variatie.
Geloof ons hoe fantastisch het is om vuurtjes aan te zien gaan,
die aan blijven. Het moment dat het inzicht valt, kippenvel!
HiepHiepHoreca is ons kindje. Het is een droom die uitkomt,
het feit dat jij erbij komt voelt echt heel fijn. Als dit je
aanspreekt weten wij dat Nederland relaxter wordt, dat
verwaarloosde plekken weer gaan leven, zachter worden
dat heel Nederland
‘n happy hangout wordt
Happy people
Happy buildings
Happy streets
Happy Holland
De koffie staat klaar
Fotografie door : Charlotte Kin photography
Le Grand Cafe, Vrijthof 16 en Brandstof: Thomas Segers
Villa pastorie: Renevanderhulst.nl
Du Nord: Rene van Dongen